Tutaj każdy pies czuje się jak w niebie.
Jedyne miejsce, gdzie można napić się wody. Wygnańcy przyzwyczaili się do brudnej i ciemnej wody.
Praktykant
Abi przybyła tu by ugasić pragnienie.
//zaraz robię kartę Ciry//
*Cira przybyła i zawarczała na Abi* CO TY TU ROBISZ?! Spadaj do tych pupilków, psich synów z Psiej Ziemi! No chyba, że tez jesteś wygnańcem...
Praktykant
*jej pyszczek posmutniał jeszcze bardziej* Eh ... *westchnęła* ja także jestem wygnańcem ... *chwila ciszy* Abi spytała nieśmiało : J ... j ... jak się nazywasz ?
Nie radzę ci... oni cię wygnali? Odejdź tam, mają lepsze życie i są przyjaźniejsi niż ja. *seterka uśmiechnęła się krzywo i dziwnie* Jestem przywódczynią wygnańców, Cira. Z tego co widzę nie masz zamiaru prowadzić wojny...
//Abi chce być czarnym charakterem :c ?//
Praktykant
*Abi przestraszyła się Ciry , nie wiedziała , co ma zrobić. Wcale nie chciała walczyć , ani być zła , lecz w tej chwili była tak zagubiona ...* Jaaa ... Ja chciałabym się do was przyłączyć ... jeśli można ...
Ostatnio edytowany przez TheAgnieszkaPL (2013-04-06 12:59:06)
My prowadzimy wojnę... jeśli masz się do nas dołączyć musiałabyś walczyć... idź tam gdzie jest Psia Ziemia, oni są ze wszystkimi w ''świętym pokoju''.
Praktykant
Myślisz , że nie jestem zdolna do walki ? (spytała nagle śmielej Abi)
Ostatnio edytowany przez TheAgnieszkaPL (2013-04-06 13:10:10)
Nie... myślę, że wolisz nie być ''czarnym charakterem'' *zaśmiała się*
Praktykant
Skąd ta pewność ? *tym razem z lekką irytacją odezwała się Abi* A może ja właśnie chcę nim być ?
Jeśli tak... *uśmiecha się* więc witam w Ziemi Wygnańców! *śmieje się psychicznie* I jeśli masz zamiar tu pozostać zachowujesz do mnie szacunek. Pozwolisz, że ci opowiem naszą historię... yyy... twoje imię?
Praktykant
Abi , moja pani. *mówi z pełnym szacunkiem*
A więc posłuchaj Abi. Kiedyś byłam tam. W tym raju... ale za to, że chciałam zostać żoną przywódcy... wygnano mnie. Potem pokonałam tu wszystkich wygnańców i zostałam ich przywódcą. Od dzisiaj jesteś jedną z nas, Abi. Od dzisiaj żyjesz pod skrzydłami Cirry...
Praktykant
To zaszczyt *uśmiecha się do Cirry*
*wyszczerza zęby w ogromnym uśmiechu* Oprowadzić cię?